Advokat/Biträdande jurist till Advokatfirman Wikner 129 visningar0 ansökningar

Vi söker nu en advokat eller biträdande jurist som kan företräda klienter inom de områden vi är verksamma. Tidigare arbete på advokat- eller juristbyrå är meriterande men inget krav.

Heltidstjänst med fast och rörlig lön. Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan skickas till: info@advokatwikner.se senast den 25 januari 2017. Eventuella frågor besvaras av advokat Malin Nilsson, mni@advokatwikner.se

  • Annonsen har tyvärr löpt ut.
Dela annonsen
Advokatfirman Wikner AB har kontor i Falun, men företräder klienter över hela Sverige. Vi arbetar i huvudsak med humanjuridik med inriktning på skadeståndsrätt, brottmål och familjerätt.
Lär känna oss

Om Oss

JURISTJOBBEN lanserades 2013 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för jurister och juriststudenter, på nätet, Facebook och Instagram.

JURISTJOBBEN stödjer Adastra, Centrum för rättvisa, ELSA, Gatujuristerna, Institutet för Juridik och Internet, Juridisk Publikation och Juristresursen.

Kontakta Oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@juristjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer.

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla Oss

Gör som över 7 000 andra, gilla JURISTJOBBEN på Facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.

Följ oss

Du vet väl att du även kan följa oss på Instagram? Instagram