Advokat Maarit Eriksson AB söker vikarierande biträdande jurist 602 visningar0 ansökningar

Advokat Maarit Eriksson AB är en advokatbyrå specialiserad på familjerätt med särskild inriktning på tvister rörande vårdnad, boende, umgänge och underhåll till barn. Våra medarbetare arbetar även med ekonomisk familjerätt samt åtar sig uppdrag som målsägandebiträde och särskild företrädare. Advokat Maarit Eriksson AB söker nu en vikarierande biträdande jurist med skinn på näsan som brinner för familjerätt.

Du kommer att biträda advokaterna i det dagliga arbetet och arbeta med familjerättsliga frågor, främst gällande vårdnad, boende och umgänge, men även ekonomisk familjerätt.

Vi söker dig som är driven och kan arbeta under eget ansvar. Du är social och har förmågan att möta nya människor. Du är trygg i dig själv och van att arbeta under tidspress. Vidare är du lösningsorienterad och noggrann i ditt arbete. Du har god analytisk förmåga och behärskar svenska mycket väl i både tal och skrift, språkkunskaper därutöver meriteras.

Vikariatet är på heltid med tillträde omgående till och med juni 2020, med eventuell möjlighet till förlängning.

Vänligen inge ditt CV, relevanta betyg och personligt brev senast den 25 oktober 2019 till info@advokatmaariteriksson.se.

Tjänsten kommer att tillsättas omgående, varför urval och intervjuer kommer att ske löpande. För frågor, vänligen kontakta Anna Wallentin Staaf på anna@advokatme.se.

www.advokatmaariteriksson.se

  • Annonsen har tyvärr löpt ut.
Dela annonsen
Advokat Maarit Eriksson AB är en advokatbyrå specialiserad på familjerätt med särskild inriktning på tvister rörande vårdnad, boende, umgänge och underhåll till barn. Våra medarbetare arbetar även med ekonomisk familjerätt samt åtar sig uppdrag som målsägandebiträde. Advokat Maarit Eriksson AB söker nu en vikarierande biträdande jurist med skinn på näsan som brinner för familjerätt.  
Lär känna oss

Om Oss

JURISTJOBBEN lanserades 2013 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för jurister och juriststudenter, på nätet, Facebook och Instagram.

JURISTJOBBEN stödjer Adastra, Centrum för rättvisa, ELSA, Gatujuristerna, Institutet för Juridik och Internet, Juridisk Publikation och Juristresursen.

Kontakta Oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@juristjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer.

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla Oss

Gör som över 7 000 andra, gilla JURISTJOBBEN på Facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.

Följ oss

Du vet väl att du även kan följa oss på Instagram? Instagram