Jurist inom familjerätt 493 visningar0 ansökningar

Om tjänsten

Som anställd på Funeras juristavdelning arbetar du huvudsakligen med att hjälpa privatpersoner med familjerättsligt relaterade frågor så som bouppteckningar, arvskiften, upprättande av testamente, äktenskapsförord och samboavtal. Verksamheten är ständigt under utveckling med målet att i framtiden arbeta inom ett brett spektrum av familjerätten. Som anställd på Funera arbetar du i ett ungt, växande och föränderligt företag med stora möjligheter att utöva inflytande över arbetssättet och inriktningen på arbetsuppgifter. Det är därför viktigt att du, utöver dina juridiska kunskaper, besitter en framåtanda och en vilja att vara med och påverka.

 

Är du den vi söker?

Du har en juristexamen och det är meriterande om du har erfarenheter av liknande frågor. Du bör vara noggrann, strukturerad och serviceinriktad då arbetet präglas av daglig klient- och myndighetskontakt. Det är även viktigt att du tar egna initiativ och inte räds prova dig fram. Du kommer att vara en i teamet men måste också vara självgående och ansvarstagande.

 

Låter det intressant? Skicka då din ansökan tillsammans med betyg och ett personligt brev till patrik.nordvall@funera.se. Anställning är omgående med startdatum efter överenskommelse.

  • Annonsen har tyvärr löpt ut.
Dela annonsen
Funera begravningsbyrå är Sveriges första och största online-begravningsbyrå. Begravningsverksamheten har varit verksam sedan februari 2014 medan den juristavdelningen har varit igång sedan april 2014. I takt med att juridikverksamheten växer rekryterar vi nu en jurist som kommer att arbeta främst bouppteckningar, bodelningar, arvskiften och testamenten på heltid.
Lär känna oss

Om Oss

JURISTJOBBEN lanserades 2013 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för jurister och juriststudenter, på nätet, Facebook och Instagram.

JURISTJOBBEN stödjer Adastra, Centrum för rättvisa, ELSA, Gatujuristerna, Institutet för Juridik och Internet, Juridisk Publikation, Juristresursen och Juriststudenterna.

Kontakta Oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@juristjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer.

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla Oss

Gör som över 7 000 andra, gilla JURISTJOBBEN på Facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.

Följ oss

Du vet väl att du även kan följa oss på Instagram? Instagram