​Student – öppen ansökan 465 visningar0 ansökningar

Är du nyfiken på byrålivet och vill arbeta extra på en affärsjuridisk byrå parallellt med dina studier? Oavsett om du tar examen om ett år eller precis har påbörjat dina juridikstudier erbjuder vi dig som student möjlighet att bli en del av vår byrå. Att arbeta extra hos oss är en fantastisk möjlighet att få in en fot i vår verksamhet och vi söker ständigt efter nya talanger som vill börja sin karriär i vår student- eller talangpool.

Studentpoolen är ett första kliv in i byrålivet där vi ser våra rekryteringar som långsiktiga med goda chanser till utveckling inom organisationen. Som anställd i studentpoolen arbetar du i vår reception och konferens och blir en viktig del av vår verksamhet. Har du kommit några terminer längre i utbildningen finns det möjlighet att bli en del av vår talangpool där du kommer att tillhöra en av våra verksamhetsgrupper och får lära dig att omsätta dina juridiska kunskaper i praktiskt arbete.

Vem söker vi?
Till vår studentpool kan du söka redan första terminen på juristprogrammet. Är du däremot mer intresserad av talangpoolen är detta aktuellt först när du har läst minst fem terminer. Vi ser studentpoolen som ett första steg med goda möjligheter till att längre fram ta ett kliv in i vår talangpool. Dina framstående akademiska meriter är en god början, men vi värdesätter även affärsmannaskap, ödmjukhet, samarbetsförmåga, lyhördhet och erfarenhet förvärvad utanför den juridiska världen. Oavsett hur långt du har kommit i din utbildning så ser vi att du vill utvecklas och fördjupa dina kunskaper inom affärsjuridik.

Vad erbjuder vi?
Att arbeta extra hos oss ger dig värdefulla kontakter med oss som arbetsgivare och är samtidigt en möjlighet för dig att känna av om rollen som affärsjurist är rätt för dig. Vår speciella ”Cederquist-anda” skapas under ett tak i centrala Stockholm, vilket uppmuntrar och stimulerar erfarenhetsutbyten, samarbete, personlig utveckling samt naturligtvis trivsel som innebär att vi samtidigt har kul när vi är på jobbet. Att arbeta extra i vår student- eller talangpool präglas av förtroende och ansvar. Ditt arbete och utveckling hos oss följs upp och stäms av kontinuerligt tillsammans med ansvarig handledare och HR. Det ligger lika mycket i vårt intresse som i ditt att du ska utvecklas i linje med dina intressen och önskemål.

Ansökan
Vi rekryterar löpande till vår student-och talangpool och vill därför gärna träffa dig på en förutsättningslös intervju inför eventuella öppningar längre fram. I din ansökan vill vi ha CV, personligt brev och betyg från juristprogrammet. Ditt personliga brev ska ge en kort summering av dig som person och dina framtidsplaner samt en motivering till varför du är intresserad av och passar för vår student- eller talangpool.

Har du frågor kontakta HR-Specialist Angelica Ljung på +46 739 60 66 89 eller angelica.ljung@cederquist.se.

  • Annonsen har tyvärr löpt ut.
Dela annonsen
Cederquist är en av Sveriges främsta affärsjuridiska byråer. Vi är 95 jurister under ett och samma tak i centrala Stockholm som med våra specialistkunskaper tillsammans erbjuder kompetens inom alla affärsjuridiska områden. Cederquist jobbar i en modern struktur med ett starkt klientfokus och ett proaktivt och dynamiskt förhållningssätt till affärerna och marknaden.
Lär känna oss

Om Oss

JURISTJOBBEN lanserades 2013 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för jurister och juriststudenter, på nätet, Facebook och Instagram.

JURISTJOBBEN stödjer Adastra, Centrum för rättvisa, ELSA, Gatujuristerna, Institutet för Juridik och Internet, Juridisk Publikation och Juristresursen.

Kontakta Oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@juristjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer.

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla Oss

Gör som över 7 000 andra, gilla JURISTJOBBEN på Facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.

Följ oss

Du vet väl att du även kan följa oss på Instagram? Instagram